Kültéri felületek, homlokzatok tisztítása

1

Szinte bármilyen kültéri felületet tisztítunk

Az időjárásnak kitett mészkő, márvány (bármilyen természetes kő), járólap, térkő, beton, fa felületek tisztítását vállaljuk.

2

Mobil benzines mosási rendszer

Nagy erejű benzines magasnyomású mosókkal dolgozunk. Akár 80 fokos melegvízzel végezzük el a munkát.

3

Ha szükséges vizes homokfúvással

A nagyon régi felületek takarítása erősebb behatást igényel. A vizes homokfúvással lekoptatjuk ezt az erősen elszennyezett réteget.

Kültéri felületek, homlokzat tisztítás

Mészkő tisztítása vizes homokfúvással - lábazat tisztításaTakarító cégünk vállalja Budapest és vonzáskörzetében kültéri kő felületek tisztítását, impregnálását. Legyen szó épületek lábazati részének tisztításáról vagy terasz takarításáról, kerítés, járda, lépcső vagy egyéb kő felület tisztításáról azt rövid határidővel vállaljuk. Tisztítunk beton, térkő, viacolor, természetes kő (mészkő, márvány), műkő, vagy egyéb járólapokat, felületeket.

Alapvetően nagynyomású vizzel végezzük a munkát, akár 80 fokos forró vizet is bevetünk a zsíros, olajos felületek tisztításához, illetve ha szükséges vegyszerekkel egészítjük ki a magasnyomású mosóberendezés tisztító hatását. Vannak speciális tisztítószereink márvány és mészkő felületekhez, amivel a hosszú idők folyamán kikezdett felület eredeti jellegét is visszaadjuk. Az eljárás során a kisebb nagyobb mélyedéseket, repedéseket is remekül takarítjuk eltávolítva a szennyeződést.

A tisztítás után kérésre impregnáljuk is a felületet így jobban ellenálóbb lesz az időjárási viszontagságoknak, könnyebb tisztítani, kevésbé koszolódik.

Mivel végezzük a munkát

Alapvetően hideg vízzel működő benzines magasnyomású mosóval (ami 250 bar / 17 literes percenkénti vízszállítással rendelkezik) végezzük a feladatot és ha a felület megkívánja akkor melegvízes hot box-xal ami 80 fokos meleg vizet képes előállítani. Ez a páros a saját tapasztalataink szerint még a legkoszosabb felületről is leborotválja a legdurvább szennyeződéseket is. A benzines mosóhoz csak vizet kell biztosítania a megrendelőnek, hálózati nyomáson levő csap formályában. A benzines mosó a nagy teljesítmény kulcsa egy háztartás esetében, de ipari áramos gépeinkkel nagyobb teljesítmény is alkalmazható (pld jelen kínálatunkban 300 bar / 22 liter percenkénti vízhozammal). A melegvizes összeállításhoz ezen kívül 230V-os hálózat is szükséges. A melegvíz a nemkívánt kátrányos, olajos szennyeződéseket is vígan eltávolítja.Ezen kívül vizes homokfúvással is tudunk dolgozni, ami gyakorlatilag lekoptatja a szennyezett felületet, így állítja vissza a felület természetes jellegét. Ez a gyakorlatban úgy néz ki hogy a vizes magasnyomású mosóval szívunk fel megfelelő szemcséjű homokot. A pisztoly végén a vizzel együtt jön ki a homok és csapodik bele a felületbe. A szemcseméret és szóroanyag fajta megválasztással simább vagy durvább csiszolóhatást tudunk biztosítani. Természetesen ez vegyszermentes megoldást jelent pld a graffiti eltávolításra

Mészkő homlokzat tisztítás magasnyomású mosóvalMilyen felületeket tisztítunk

Anyagát tekintve: mészkő, beton, műkő, térkő, viacolor, járólapok, márvány egyéb természetes felületek, fa. A felület orientációját tekintve: vizszintes - függőleges felületeket is egyaránt képesek vagyunk tisztítani. Így például homlokzatot, üzletek portálját, házak oldalfalát is vállaljuk nem csak a vízszintes felületeket. Ha szükséges emelőkosaras autót is be tudunk vonni a felület tisztításához a magasabban fekvő felületekhez, de pld egy 4 méteres oldalfalat még a földről is képesek vagyunk tisztítani minden különösebb emelvény nélkül.

A magasnyomású tisztítás egyik nagy előnye hogy szinte mindegy hogy milyen a felület érdessége, milyen a formája, van-e kisebb mélyedés a felületen, mennyire porózus, a víz megtalálja az útját és remekül eltávolítja a makacs szennyeződéseket a legkisebb résekből is.

Saját maga szeretné megoldani takarítási feladatait? Béreljen profi takarítógépet...  

Legyenek kő felületei ismét olyanok mint újkorában! Az évek alatt lerakódott szennyeződéseket, mohát kíméletesen eltávolítjuk a felületekről. Visszaadjuk a természetes kövek eredeti színeit, a fugák, mélyedésekbe lerakódott szennyeződéseket Kültéri kő felületek tisztításais hatásosan eltávolítjuk. Mindezt alapvetően a tiszta víz felhasználásával akár vegyszer mentesen.

A tisztítás során széles választékkal rendelkezünk különböző tisztító fejekkel amelyeket jól megválasztva pld a tisztítandó felület környezetében nem okoznak koszolódást, szennyeződés felverődést, így különböző szélességű felület tisztítókkal vagy elszívással rendelkező felülettisztítóval is el tudjuk végezni a munkát. De ha szükséges erős szennymaró fejjel is rendelkezünk.

A magasnyomású technikával gyorsan össze is tudunk takarítani magunk után ha például homokszórást is végeztünk. Kínálatunkban több féle erősségű gép érhető el, a kívánt cél érdekében.  


Kerítés tisztítás

Lépjen kapcsolatba velünk, kérjen takarítási árajánlatot!

Copyright © 2017 Elite 2002 Bt. All rights reserved / Minden jog fenntartva.