Szőnyegtisztítás, alkalmi gépi takarítások és takarítógép kölcsönzés. Vállalkozásunk területei:

1

Száraz szőnyegtisztítás

Kompromisszum mentes száraz szőnyegtisztítás, azonnal száraz felület, modulszőnyeg gyártói ajánlással. Alapos mély tisztítás, mely kíméletes a szőnyeghez, így megnöveli a szőnyeg élettartamát.

2

Alkalmi gépi takarítások

Gépi járólap tisztítás (kis lakásoktól - a több ezer nm-ig), tető tisztítás magasnyomású mosóval, kárpittisztítás, kültéri kő, beton, viacolor, felületek tisztítása, térkőtisztítás, garázstakarítás.

3

Takarítógép kölcsönzés

Szőnyegtisztítógép, kárpittisztító gép, ipari porszívó, kefés súrológép, önjáró takarítógép, gőztisztító, magasnyomású mosó kölcsönzés. Takarítógép kölcsönző.

Helyszíni száraz szőnyegtisztítás, padlószőnyeg tisztítás

Padlószőnyeg tisztítás, száraz szőnyegtisztításTakarító cégünk helyszíni szőnyegtisztítási szolgáltatása padlószőnyegek tisztításához, mely alkalmas kisebb darab szőnyegek tisztítására is. A tisztítás befejeztével azonnal száraz felületet kapunk, nem kell várni a szőnyeg száradásáraA gyakorlat alapján elmondható hogy egy szőnyegpadló legnagyobb megterhelését a rosszul megválasztott takarítási technológia okozza az irodai igénybevétel mellett. Sok esetben nem azért cserélik a padlószőnyeget mivel kikopott hanem esztétikailag már nem nyújt megfelelő értéket, foltos, ragad és a sok portól már nem is látszik a mintázata vagy például "bebarnult" a kosztol.

Szőnyegtisztítási árak már 550 Ft / m2 ártól

Bővebben: Helyszíni száraz szőnyegtisztítás, padlószőnyeg tisztítás

Gépi takarítás, járólap tisztítás

Onjaro tisztítógép, gépi takarításJárólapok nagyobb mértékű szennyeződéseinek takarításához takarító cégünk javasolja korszerű gépi tisztítási szolgáltatásait. A gépi takarítás megfelelő tisztítószerrel párosítva alapos tisztítást eredményez. Nagy igénybevétel mellett járólapjaink gorsan elkoszolódnak és a napi kézi takarítás nem garantálja minden esetben a megfelelő tisztaságot (gondoljunk csak a fugákra). Több féle technológiát alkalmazunk a tisztítás során ahogy az adott terület megkívánja a legoptimálisabb kivitelezés alapján így pld gépi kefés súrolással (körkefés vagy hengerkefés takarítógép), hideg / melegvízes magasnyomású mosóval akár beltéren is azonnali szennyvíz elszívással (akár 300 bar-os magasnyomású mosóval - 90 fokos vízzel le borotváljuk a felszínt). Próba tisztítást biztosítunk az eredményesség biztosítása végett (minimális kiszállási költséget kell a megrendelőnek fizetnie amennyiben sikertelen a takarítás - ennek a költsége függ a felhasznált gépektől / technológiától)

Gépi nagytakarítási árak már 600 Ft / m2 ártól

Bővebben: Gépi takarítás, járólap tisztítás

 

Tető tisztítás, mosás (cserép, bádog, pala, beton)

Tető tisztítás, mosás - cseréptető, palatetőTakarító cégünk vállalja Budapest és vonzáskörzetében tetőszerkezetek külső tisztítását, mosását. Legyen a felület palatető, cseréptető, bádogtető vagy betonból kialakított szinte új állapotúra varázsoljuk. Legtöbbször a feladatot benzines magasnyomású mosóval ha szükség van rá 80 fokos meleg vízzel végezzük a tisztítást. Így a megrendelőnek csak a vizet kell biztosítania. A tető szerkezetére, állapotára különösen ügyelünk.

Az évek során a tetőre telepedett szennyeződések, mohák közvetve kikezdhetik a tető szerkezetét ami ezálltal közvetve károsodik. Ennek elkerülésére a legegyszerűbb megoldás a tető megbontása nélkül a külső felület tisztítása. Az esztétikai megjelenésről nem is beszélve hiszen a modern technológiának köszönhetően kvázi új állapotúra vagyunk képesek visszaállítani a felületet. Ha lehet válassza a legköltséghatékonyabb megoldást a tető csere helyett. Helyszíni felmérés szükséges vagy pontos címet kérünk, képekkel.

Bővebben: Tető tisztítás, mosás (cserép, bádog, pala, beton)

Kültéri felületek, homlokzat tisztítás

Mészkő tisztítása vizes homokfúvással - lábazat tisztításaTakarító cégünk vállalja Budapest és vonzáskörzetében kültéri kő felületek tisztítását, impregnálását. Legyen szó épületek lábazati részének tisztításáról vagy terasz takarításáról, kerítés, járda, lépcső vagy egyéb kő felület tisztításáról azt rövid határidővel vállaljuk. Tisztítunk beton, térkő, viacolor, természetes kő (mészkő, márvány), műkő, vagy egyéb járólapokat, felületeket.

Alapvetően nagynyomású vizzel végezzük a munkát, akár 80 fokos forró vizet is bevetünk a zsíros, olajos felületek tisztításához, illetve ha szükséges vegyszerekkel egészítjük ki a magasnyomású mosóberendezés tisztító hatását. Vannak speciális tisztítószereink márvány és mészkő felületekhez, amivel a hosszú idők folyamán kikezdett felület eredeti jellegét is visszaadjuk. Az eljárás során a kisebb nagyobb mélyedéseket, repedéseket is remekül takarítjuk eltávolítva a szennyeződést.

A tisztítás után kérésre impregnáljuk is a felületet így jobban ellenálóbb lesz az időjárási viszontagságoknak, könnyebb tisztítani, kevésbé koszolódik.

Bővebben: Kültéri felületek, homlokzat tisztítás

 

Viacolor - térkő tisztítás, olajfolt eltávolítás

Térkő tisztítása magasnyomású mosóvalTérkő (viacolor) tisztítása professzionális eszközökkel, főleg Budapest és vonzáskörzetében. A térkő nagyon divatos, időtálló burkolati forma mely porózus felülete miatt nehezebben tisztítható, könnyebben megül benne a szennyeződés, illetve olajos, benzines, kormos foltokat hagyományos eszközökkel szinte lehetetlen elvávolítani. Egy másik probléma főleg a közterületeket tekintve a nagyszámú rágó eltávolítása mely hosszú idő után jól beleköt a felületbe.

Cégünk ipari teljesíményű magasnyomású mosókkal - melegvíz előállítására képes Hot Box-xal kiegészítve - fellazítja és eltávolítja a legmakacsabb foltokat is. Ehhez nincs másra szükségünk csak egy kerti csapra vagy egy falikútra. Szükség esetén olyan felület tisztítót használunk mely azonnal elszívja a szennyezett vizet így egyáltalán nem koszolunk össze mást a térkő közelében (ház fala, növények stb.) 

Bővebben: Viacolor - térkő tisztítás, olajfolt eltávolítás

Garázstakarítás - teremgarázs tisztítás Budapest vonzáskörzetében

Garázs takarítás, mélygarázs tisztításTeremgarázsok, mélygarázsok szakszerű takarítása, tisztítása professzionális takarítógépekkel, hatékony vegyszerekkel, többéves szakmai tapasztalattal. Legyen szó bármilyen felületről (műgyanta, öntött beton, festett beton, vagy egyéb járólap) takarító cégünk vállalja Budapest vonzáskörzetében a felületek tisztítását, illetve ha igény van rá impregnálását is mellyel a késöbbiekre nézve egyszerűbb a karbantartás és hosszan tartó tisztaságot eredményez. Mivel igencsak szennyezett felületekről van szó így nem ritka hogy többször is át kell menni az adott területen hogy a legjobb megoldást kapjuk.

Igény szerint fel is seperjük vagy ipari porszívóinkkal fel is porszívozzuk a tisztítandó területet. M porosztályú ipari porszívókat használunk így nem csak felkavarjuk a port hanem ténylegesen össze is gyűjtjük. A vegyszeres tisztítás során olasz nagy hatékonyságú tisztítószereket használunk melyek flukoláló jellegüknek köszönhetően nem szivárog ismét vissza a felületbe és könnyebb felszívni.

Bővebben: Garázstakarítás - teremgarázs tisztítás Budapest vonzáskörzetében

 

Elérhetőségeink

Telefon: +36-20-208-3784.

Email: info@elittakaritas.hu

English speaking customer service: +36-20-3-177-266

Szavazás

Amikor Ön takarító céget keres, mit tart a legfontosabb szempontnak?
 

Copyright © 2017 Elite 2002 Bt. All rights reserved / Minden jog fenntartva.