Takarítógép, szőnyegtisztítógép kölcsönzés, kárpittisztító gép, ipari porszívó bérlés...

1

Minden egy helyen

Ipari porszívó, extrakciós, hengerkefés szőnyegtisztítógép, kárpittisztító gép, atkaporszívó motoros porolófejjel, vízszívó, súrológép, gőztisztítógép...

2

Nyitvatartásunk:         07-17h, minden nap

Újpesti telephelyünkön takarítógépeink átvehetőek a hét bármelyik napján, előre egyeztetett időpontban.

3

Most van szüksége a gépre?

Kollégánk ki is szállítja a takarítógépet munkanapokon, illetve be is mutatja a használatát. Rendelje meg most: +36-20-3-177-266.

500 baros HotBox kölcsönzés - Dieker HotBox 500

Dieker Hotbox 500 melegvizes mosó kölcsönzésMelegvízes Hot box kölcsönzés nettó árai:

 • 4 órára: 7.000.- Ft
 • 8 órára: 12.000.- Ft
 • 1 napra: 18.000.- Ft
 • 2 napra: 32.000.- Ft
 • Kaució: 100.000.- Ft
 • Házhozszállítás Budapesten 3.000.- Ft-tól (kiszállítási áraink)
Tartozékok:
 • 10m-es magasnyomású tömlő (400 baros)

Technikai Specifikáció:

 • Max 500 Bar üzemi nyomás
 • max 30 liter / perc vizszállítás (1800 liter/óra)
 • 15 literes vízszállítást képes kifűteni 90 fokig
 • 65 KW teljesítményű diesel fűtés
 • 230 Volt szükséges a működéshez (3A fogyasztással)
 • 90 kg a súlya
 • Üzemanyag fogyasztása: 2-6 kg / óra (vízmennyiségtől függően)
90 fokos melegvíz, 500 bar nyomás mellett, ilyen teljesítménnyel már lehet dolgozni... a 15 literes vízszállítást még 90 fokosra kifűti, a 30 literes vízszállítást 50 celsius fokosra tudja kifűteni. Magasnyomású mosóra köthető melegvízes modul, hotbox. Hát mondhatnánk nincs új a nap alatt, a forró víz rendkívül megnöveli a tisztító hatását egy magasnyomású mosónak. A nagynyomású hideg vizet kapásból átfolyósan felmelegíti a beépített csőkígyóval. Ezt diesel olaj fűtéssel éri el. Ezért Nagyobb vízszállítású gépet is rá lehet kötni csak nem kapunk 90 fokos vizet hanem csak pld 80 fokosat. Használható 230 Voltos, benzines és ipari áramos magasnyomású mosókkal. Akár eldöntve egy kombi autóban is szállítható. 20 literes üzemanyag kannával adjuk ki, ami ráhelyezhető a készülékre, együtt gurul vele.

Az egyik legprofibb megoldás mivel többnyire a melegvízes mosók ipari áramos kivitelben készülnek, így felhasználhatóságuk erősen korlátozott. A 230 voltos hálózatról üzemelő melegvízes mosók meg elég gyenge teljesítménnyel bírnak. (mivel a 230 Voltos hálózatból elérhető 16 A teljesítményt kell beosztani a magas nyomás alőállításához és a fűtőegység kiszolgálásához). Ezzel a készülékkel 230 Voltos magasnyomású mosóval (pld Oertzen 312) akár 170 bar-os 90 fokos vizet kapunk. A diesel olaj égetése miatt alapvetően kültéren lehet csak használni, vagy hosszabb tömlővel beltéren.

Minden nap reggel 07 órától délután 17 óráig telefonon egyeztetett időpontban bérelhető a takarítógép. Átvétel lehetséges telephelyünkön illetve hétköznap házhoz szállítva is.

Az árak az áfát nem tartalmazzák. A bérelhető készülék egy használt készülék, használati nyomok látszanak rajta. A fenti kép csak illusztráció, a bérelhető takarítógép és alkatrészei eltérhetnek a fotótól.

A gépek szabad kapacitása végett mindenképpen szükséges a telefonos egyeztetés! Bérléssel kapcsolatban hívható telefon: +36-20-3-177-266.

A takarítógép kölcsönzésének menete:

 1. Telefonon vagy e-mailben várjuk a kölcsönzés részleteinek megadását (melyik gépet, milyen tartozékkal kívánja bérbe venni illetve az időpont megadását)
 2. A takarítógép átvehető a telephelyünkön illetve amennyiben ilyen szándéka lenne házhoz is visszük (Budapesten és vonzáskörzetében a megjelölt kiszállítási áron).
 3. A takarítógép átvételekor csak a kauciót kérjük el, illetve bérleti szerődést írunk személyi okmányok bemutatása után.
 4. A megadott időre várjuk vissza a kölcsönzött takarító gépet. A takarítógépet kitisztítva, épen és hiánytalanul kérjük leadni. A költségeket a bérlés végén vonjuk le a kaució összegéből és adjuk vissza a különbözetet. (ezért nem is kell elköteleznie magát a bérleti időt tekintve)

Copyright © 2017 Elite 2002 Bt. All rights reserved / Minden jog fenntartva.