Cseréptető, bádogtető és palatető tisztítása, mobil benzines magasnyomású mosóval

1

Szinte bármilyen felületet

Cserép-, pala-, bádog tető vagy beton felületek alapos tisztítása. Az időjárási viszontagságoknak erősen kitett porózus felületeket is.

2

Mobil benzines mosási rendszer

Nagy erejű benzines magasnyomású mosókkal dolgozunk. Akár 80 fokos melegvízzel végezzük el a munkát.

3

Kíméletes a felülethez

Többnyire emelőkosaras autót is bevonunk a munkába, így a felület sérülésének a kockázata is lecsökken, a nehezen hozzáférhető helyeken is könnyedén tisztítunk.

Tető tisztítás, mosás (cserép, bádog, pala, beton)

Tető tisztítás, mosás - cseréptető, palatetőTakarító cégünk vállalja Budapest és vonzáskörzetében tetőszerkezetek külső tisztítását, mosását. Legyen a felület palatető, cseréptető, bádogtető vagy betonból kialakított szinte új állapotúra varázsoljuk. Legtöbbször a feladatot benzines magasnyomású mosóval ha szükség van rá 80 fokos meleg vízzel végezzük a tisztítást. Így a megrendelőnek csak a vizet kell biztosítania. A tető szerkezetére, állapotára különösen ügyelünk.

Az évek során a tetőre telepedett szennyeződések, mohák közvetve kikezdhetik a tető szerkezetét ami ezálltal közvetve károsodik. Ennek elkerülésére a legegyszerűbb megoldás a tető megbontása nélkül a külső felület tisztítása. Az esztétikai megjelenésről nem is beszélve hiszen a modern technológiának köszönhetően kvázi új állapotúra vagyunk képesek visszaállítani a felületet. Ha lehet válassza a legköltséghatékonyabb megoldást a tető csere helyett. Helyszíni felmérés szükséges vagy pontos címet kérünk, képekkel.

Miért célszerű a tető felületét 5-10 évenként tisztítani?

Beton tető tisztítás - 13 éves mészkőA tető egy olyan felület ami elég kemény időjárási viszontagságoknak van kitéve, sok eső éri, a szmogos levegővel a víz társulva savas kémhatású folyadék formályában folyamatosan marja a tető felületét. Ez pld a cserép felületét kikezdi, megmarja és így a korom és egyéb szennyeződések könnyebben megtelepszenek a cserép felületén. Szinte bele ívódnak a porózusossá lett cserép felületébe. Ezt leginkább a cserép elszíneződésén tapasztaljuk. A másik probléma a mohásodás és algásodás mely megtelepszik a tető szerkezet hézagaiban és segítségével olyan helyekre jut be nedvesség ahova nagyon nem kellene így károsodik a tető szerkezet, meggyengül. A megtisztított tető felületen jobban is látszanak a tető problémái, így könnyebben tudjuk ezeket orvosolni.

Mivel végezzük a munkát

A tető tisztítását egtöbbször benzines magasnyomású mosóval (ami 250 bar / 23 literes percenkénti vízszállítással rendelkezik) végezzük és ehhez kapcsolt melegvízes hot box-xal ami 80 fokos meleg vizet képes előállítani. Ez a páros a saját tapasztalataink szerint még a legkoszosabb tetőről is leborotválja a legdurvább szennyeződéseket is. A benzines mosóhoz csak vizet kell biztosítania a megrendelőnek, hálózati csap formályában. A benzines mosó a nagy teljesítmény kulcsa egy háztartás esetében de ipari áramos gépeinkkel nagyobb teljesítmény is alkalmazható (pld jelen kínálatunkban 300 bar / 23 liter percenkénti vízhozammal). A melegvizes összeállításhoz ezen kívül 230V-os hálózat is szükséges. A melegvíz a nemkívánt kátrányos szennyeződéseket is vígan eltávolítja.

Tető mosás emelőkosaras autóval - nagynyomású mosóvalMunkáink nagyrészét emelőkosaras autóval végezzük, bizonyos irányban elég nagy kínyúlással tudjuk használni így a nehezen hozzáférhető helyeken is remelkül és gyorsan lehet dolgozni. Az emelőkosaras autónak még egy nagy előnye van hogy ezzel a megoldással még kíméletesebbek vagyunk a tető felületéhez, nem érünk hozzá és így nem törjük szét pld a cserepeket a saját súlyunknál fogva. Illetve egy bizonyos meredekség után már eléggé csúszossá válik a vizes mohás felület, aminek így a tisztítása balesetveszélyes lehet. Többnyire szennymarófejjel szokták tisztítani a tető felületét, ami ideális esetben szükséges hogy 90 fokban álljon a tető felületéhez. Az emelőkosaras autóval ez is probléma és balesetmentesen megoldható. Nagyobb kiterjedésű felületek esetében 50 cm-es felület tisztítóval is képesek vagyunk dolgozni, ami közel hasonló teljesítményt ad mint a szennymarófej és pár centire dolgozik a felülettől.

Cégünk csak a tető tisztítását vállalja, a tető felújítását, festését nem. 

Saját maga szeretné megoldani takarítási feladatait? Béreljen profi takarítógépet...

Legyenek tető felületei ismét olyanok mint újkorában! Az évek alatt lerakódott szennyeződéseket, mohát kíméletesen eltávolítjuk a felületekről. Visszaadjuk a természetes építőanyagok eredeti színeit, a mélyedésekbe lerakódott szennyeződéseket is hatásosan eltávolítjuk. Mindezt alapvetően a tiszta víz felhasználásával akár vegyszer mentesen.

Lépjen kapcsolatba velünk, kérjen takarítási árajánlatot!

Copyright © 2017 Elite 2002 Bt. All rights reserved / Minden jog fenntartva.