A különféle reklámmatricák, illetve az autófóliázás nagy népszerűségre tett szert, ami nem is csoda, hiszen mind marketingcélokra, mind az autó esztétikai megújítására kiválóan alkalmasak. Különböző okok miatt azonban néha szükséges a fólia-, illetve matricaeltávolítás az autóról, amihez alapesetben szakemberek munkájára van szükség. A matrica, illetve a fólia eltávolítása az autóról ugyanis szaktudást, illetve speciális eszközöket igényel annak érdekében, hogy a fényezés ne sérüljön meg a művelet során. Az évek alatt a nap hatására ráégett matricát viszont sokszor nem vállalják cégek és egyedül maradunk a problémával.

Mi abban tudunk lehetőséget biztosítani hogy próba tisztítás során kiválasztjuk a gépparkunkból a megfelelő tisztítógépet mely nem károsítja még a felületet, de hatásosan hozzányúl a fóliához vagy a matricához. és előrébb visz minket a felé hogy eltávolítsuk az autó fényezéséről. A próba tisztítás során több gép közül választjuk ki a megfelelőt. Sok esetben ez a leg költségtakarékosabb mód a matrica eltávolításra. Kínálatunkban hideg és melegvizes magasnyomású mosóval, mobil és ipari áramos készülékek között találjuk meg a megfelelőt!

dieker-hot-box-500-melegvizes-moso-2.jpg

Matrica- és fóliaeltávolítás autóról egyszerűen, hideg-meleg vizes mosóval - bérelje ki tőlünk a megfelelő berendezést!

melegvizes-moso-kolcsonzes-oertzen-europower-180-bar-800.jpg

próba lehetőség hogy a megfelelő gépet ki tudjuk választani

Mint a mellékelt videón is látható, a fólia- és matricaeltávolítás az autókról kifejezetten egyszerű, nem igényel semmilyen képzettséget, vagy speciális tudást, csupán egy mosóberendezés szükséges hozzá, illetve némi türelem, hiszen az autó teljes felületét kezelni kell. Ha szerencsénk van a művelet nem vesz igénybe többet néhány óránál, de előfordulhat hogy több napos tisztítási folyamattal tudjuk csak eltávolítani a felületről.

Amennyiben szükségessé vált a matrica, illetve a fólia eltávolítása az autójáról, forduljon hozzánk bizalommal, és béreljen tőlünk hideg-meleg vizes, magasnyomású mosóberendezést! Telephelyünkön próbalehetőséget biztosítunk, amelynek segítségével egyszerű lesz a megfelelő gép kiválasztása. Hideg-meleg vizes, 230 Voltos, ipari áramos, vagy teljesen mobil mosókkal állunk rendelkezésére, és a kölcsönzés akár 4 óra időtartamra is lehetséges, ami sokszor elegendő a fólia és a matricák eltávolításához az autóról.

Ha felkeltettük az érdeklődését, és szeretné a matricák, illetve a fólia eltávolítását az autójáról alacsony költséggel megoldani, illetve, ha kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!