Helyszíni száraz szőnyegtisztítás padlószőnyeg tisztítás

padloszonyeg-tisztitas-800.jpg

Alapos, mély tisztítás

A technológia egyik kulcsfontosságú eleme a hengerkefés takarítógép ami alaposan a szőnyeg mélyéről tisztítja át a szőnyeg szálait, és felállítja azokat mely által felfrissültebb, üdébb színt és állagot kölcsönöz szőnyegének. A felhasznált nedvszívó vegyszer pedig jókor van jó helyen, a feloldott szennyeződést azonnal magába zárja.

carpet-cleaner-renovator-1000.jpg

Azonnal száraz

Nem kell napokat várni a padlószőnyeg száradására! A szőnyegtisztítás befejeztével használható a felület. Illetve a minimális felhasznált víztől nem károsodik a szőnyeg (nem nyúlik, nem zsugorodik, nem penészesedik) Akár tisztítás közben is használható a szőnyeg.

Gyártói ajánlás

Több palószőnyeg gyártó kifejezetten ezt a tehnológiát javasolja pld. a modulszőnyegek karbantartásához, megőrizve hosszútávon a padlószőnyeg eredeti állapotát. A rosszul megválasztott szőnyegtisztítási eljárás idő elött tönkre teheti a szőnyeget.

Takarító cégünk helyszíni szőnyegtisztítási szolgáltatása padlószőnyegek tisztításához, mely alkalmas kisebb darab szőnyegek tisztítására is. A tisztítás befejeztével azonnal száraz felületet kapunk, nem kell várni a szőnyeg száradására. A gyakorlat alapján elmondható hogy egy szőnyegpadló legnagyobb megterhelését a rosszul megválasztott takarítási technológia okozza az irodai igénybevétel mellett. Sok esetben nem csak azért cserélik a padlószőnyeget mivel kikopott, hanem esztétikailag már nem nyújt megfelelő értéket, foltos, ragad és a sok portól már nem is látszik a mintázata vagy például "bebarnult" a kosztol.

A szőnyeg tisztítás során sokszor tapasztaljuk hogy technológiánk visszaadja az eredeti kontrasztot, a mintázatok közötti különbséget amit addig a szennyeződések elfedtek. Így elmondhatjuk hogy szinte új szőnyeg érzését adjuk megrendelőink részére. Fontos megjegyeznünk hogy szemünk borzasztóan kritikusan képes felfedezni az árnyalati különbségeket egy-egy tisztítás során. Ennek a technológiának talán az egyik legnagyobb erénye a homogén végeredmény, ami szemünknek tetsző. A hengerkefés takarítógépünk pedig fantasztikusan mélyen hatol a szövet szálai közé, alaposan tisztítva a padlószőnyeg szálakat az aljától a tetejéig. 

Working From Home

EZZEL A SZŐNYEGTISZTÍTÁSSAL EGYIDEJŰLEG ATKAMENTESÍTJÜK IS SZŐNYEGÉT

Szőnyegtisztítás - száraz szőnyegtisztítás
Takaritógép kölcsönzés Budapest

Szőnyegtisztítás - száraz szőnyegtisztítás

carpet-cleaner-80cm-dual-tm4-1000.jpg

A száraz szőnyegtisztítás előnyei

A száraz szőnyeg tisztítás legnagyobb előnye hogy, nem kell várni a szőnyeg száradására, így a tisztítási művelet befejeztével azonnal használható a szőnyeg. Sok esetben nem is gondoljuk mennyire hasznos ez! Például költözés során, hotelek, szállodák, bankok, irodák esetében. Tapasztalataink szerint forgalmas helyeken ahol nem biztosított a szőnyegek megfelelő száradásának biztosítása, mindenképpen javasolt a száraz szőnyegtisztítás alkalmazása, hiszen előfordulhat hogy a vizes szőnyegen csúnyább szennyeződések jelennek meg mint a tisztítás elött. Ezzel a technológiával, nincs eláztatva és a penész és dohos szagok előfordulásának esélye sincs.

Sok esetben találkozunk azzal hogy például vizes szőnyegtisztítás után nem lehet becsukni az ajtókat, vagy elmozdult a padlószőnyeg, hullámosodás, ráncok jelentek meg rajta, modulszőnyegek esetében például akár fél centis illesztési rések keletkeznek a szőnyeg zsugorodása miatt... Technológiánkkal nagyon minimális nedvességet kap csak a szőnyeg, környezetkímélő ezért biztonságos is.

 

A szőnyegtisztítás során biológiailag lebomló vegyszert használunk, mely a munkavégzés befejeztével rövid időn belül lebomlik. Nem utolsó sorban megnöveli a padlószőnyeg élettartamát ezért is sok gyártó csak ezt a technológiát preferálja szőnyegeik tisztításához (pld Milliken - modulszőnyegek). Ennek köszönhetően megnöveli a padlószőnyeg élettartamát és kitolja a padlószőnyeg cseréjének szükségességét, mentesítve az üzemeltetőt a további költségektől. 

Bedroom

A felhasznált szőnyegtisztító anyag növényi eredetű szerves hordozó anyagokból, valamint tenzidekből és oldószerekből álló, nedves por állagú keverék. Speciális összetételének köszönhetően kioldja és szivacsként magába zárja a szennyeződéseket a szőnyeg szálaiból, ezáltal rendkívül hatékony, "mély" szőnyegtisztításra alkalmas szer. Fontos hogy nem terheli a környezetet: a használat után biológiai úton lebomlik!

Száraz szőnyegtisztítás során a felhasznált vegyi anyagokat a feloldott foltokkal és a szennyeződéssel együtt szívjuk ki a szőnyegből. Az általunk használt tisztítószer ezenkívül biológiailag lebomló. Tekintse meg bemutató videónkat hogyan is néz ki egy-egy ilyen szőnyegtisztítás: