padloszonyeg-tisztitas-800.jpg

SZÁRAZ
SZŐNYEG-TISZTÍTÁS

Azonnal száraz felületet biztosító mély szőnyegtisztítási technológia, mely homogén eredményt biztosít és felborzolja a szőnyeg szálait - új szőnyeg érzését adja. Kérje ingyenes próba tisztítási lehetőségünket (irodák részére)

carpet-cleaner-80cm-dual-tm4-1000.jpg
carpet-cleaner-renovator-1000.jpg

TÉRKŐ TISZTÍTÁS

Térkő (viacolor) tisztítása professzionális eszközökkel, főleg Budapest és vonzáskörzetében. Cégünk ipari teljesíményű magasnyomású mosókkal - melegvíz előállítására képes Hot Box-xal kiegészítve - fellazítja és eltávolítja a legmakacsabb foltokat is.

terko-tisztitas-magasnyomasu-mosoval-240-bar-benzines.jpg
terko-tisztitas-beton-300-bar-mosmatic-50cm-1000.jpg

TÉRKŐ TISZTÍTÓ GÉP KÖLCSÖNZÉS

Térkő tisztító gép kölcsönzés Budapest és vonzáskörzetében. Legyenek ismét újszerűek a beton felületei. Mi ehhez biztosítjuk a megfelelő magasnyomású technológiára épülő tisztító gépet. Kínálatunkban 230 voltos, ipari áramos vagy mobil benzines térkő tisztító kölcsönözhető.

surologep-kolcsonzrs-budapest-hako.jpeg

Járólap és fuga tisztítás

A gépi takarítás megfelelő tisztítószerrel párosítva alapos tisztítást eredményez. Több féle technológiát alkalmazunk a tisztítás során ahogy az adott terület megkívánja, így pld gépi kefés súrolással (körkefés vagy hengerkefés takarítógép), hideg / melegvízes magasnyomású mosóval akár beltéren is azonnali szennyvíz elszívással .

Fuga tisztító gép kölcsönzés

Könnyű, alapos és egyszerű megoldás a fugák tisztításához. Nincs szükség többé a fogkefére és fárasztó kézi erőre a fuga tisztításhoz! Ezzel a szuper többfunkciós géppel időt és energiát spórolva varázsolhatja újjá a járólapok közötti fugákat.

rotowash-fuga-tisztitas-1000-r2.jpg

Nézze meg hogyan használjuk a gépeinket... youtube csatornánk