top of page

Fugatisztító gép használata: hatékony megoldás a csempék tisztítására

Frissítve: febr. 14.


A csempék és csempeburkolatok a fürdőszobák, konyhák és egyéb nedves területek nélkülözhetetlen részei, de gyakran nehéz tisztán tartani őket. A fugák, vagyis a csempék közötti részek, könnyen beszennyeződhetnek és megfeketedhetnek a penész, a vízkő és más szennyeződések miatt. Azonban szerencsére létezik hatékony megoldás erre a problémára: a fugatisztító gépek. A napi felmosás is ebbe részbe tolja a koszos vizet, ezáltal beszennyezve a fugákat.


fugatisztító gép

Mi is az a fugatisztító gép?

A fugatisztító gépek olyan eszközök, amelyek speciálisan a csempefugák tisztítására lettek kifejlesztve. Ezek a gépek általában kefével ellátott takarítógépek, melyek a speciális tisztítószerekkel dolgoznak, hogy alaposan és hatékonyan távolítsák el a szennyeződéseket és a makacs foltokat a fugákból. A fugákat lehet magasnyomású technológiával is tisztítani kültéren.


Hogyan működik?

A fugatisztító gépek általában rendelkeznek egy víztartállyal, amelyben a tisztítószeres víz található. A gép egy vegyszeres tartályt használ, amely kijuttatja a tisztító oldatot a fugákba. A takarítógép segít feloldani és fellazítani a szennyeződéseket a keféinek köszönhetően, miközben a speciális vegyszer segít a mechanikus eltávolításban annak köszönhetően hogy oldja a piszkot a fuga felületén.


Hogyan használjuk?

1. Előkészületek: Töltse fel a gép víztartályát a megfelelő mennyiségű tisztítószeres vízzel.

2. Beállítások: Állítsa be a gépet az adott csempeburkolat típusának és az elvégzendő munkának megfelelően.

3. Alkalmazás: Az alkalmazás folyamán a gépet vigye fel a csempére és irányítsa a fugákra. Engedje, hogy a tisztító oldat hatása kifejlessze magát a szennyeződéseken.

4. Tisztítás és szárítás: Használja a gépet a csempék teljes felületének tisztítására. Ha szükséges, törölje fel a felületet egy moppal.

5. Utókezelés: Szükség esetén alkalmazzon utókezelő anyagokat vagy védőbevonatokat a csempefelületeken a tartósabb tisztaság érdekében.


Figyelmeztetés:

- Mindig kövesse az adott gép gyártója által javasolt biztonsági és használati útmutatókat.

- Használjon védőfelszerelést, mint például kesztyűt és szemüveget, a gép működtetése közben.

- Ellenőrizze a tisztítószerek kompatibilitását a csempeburkolat anyagával.

A fugatisztító gépek hatékony és gyors megoldást nyújtanak a csempeburkolatok tisztítására, és segítenek fenntartani a fürdőszobák és konyhák higiéniai színvonalát. Azonban fontos, hogy megfelelően használjuk és karbantartsuk ezeket az eszközöket, hogy hosszú távon is megőrizzék hatékonyságukat és biztonságukat.


Kínálatunkban több féle jellegű fugatisztító gépet bérelhet, különböző felhasználási területhez. További részletekért érdeklődjön elérhetőségeinken.

21 megtekintés
bottom of page