Takarítógép, szőnyegtisztítógép kölcsönzés, kárpittisztító gép, ipari porszívó bérlés...

1

Minden egy helyen

Ipari porszívó, extrakciós, hengerkefés szőnyegtisztítógép, kárpittisztító gép, atkaporszívó motoros porolófejjel, vízszívó, súrológép, gőztisztítógép...

2

Nyitvatartásunk:         07-17h, minden nap

Újpesti telephelyünkön takarítógépeink átvehetőek a hét bármelyik napján, előre egyeztetett időpontban.

3

Most van szüksége a gépre?

Kollégánk ki is szállítja a takarítógépet munkanapokon, illetve be is mutatja a használatát. Rendelje meg most: +36-20-3-177-266.

Melegvizes modul - Hot Box kölcsönzés - Oertzen Hot Box 100

Oertzen Hot Box 100 - melegvíz készítőMelegvízes Hot box kölcsönzés nettó árai:

 • 4 órára: 6.000.- Ft
 • 8 órára: 10.000.- Ft
 • 1 napra: 15.000.- Ft
 • 2 napra: 28.000.- Ft
 • Kaució: 80.000.- Ft
 • Házhozszállítás Budapesten 3.000.- Ft-tól (kiszállítási áraink)
Tartozékok:
 • 10m-es magasnyomású tömlő (400 baros)

Technikai Specifikáció:

 • Max 250 Bar üzemi nyomás
 • 23 liter / perc vizszállítás (1380 liter/óra) maximum
 • 90 KW teljesítményű diesel fűtés
 • 230 Volt szükséges a működéshez (2A fogyasztással)
 • 77 kg
 • Üzemanyag fogyasztása maximum (kisebb víz szállítás mellett kevesebb): 7 kg / óra
90 fokos melegvíz, 250 bar nyomás mellett, a maximum 23 literes vízszállítást még 70 fokosra kifűtiMagasnyomású mosóra köthető melegvízes modul, hot box. Hát mondhatnánk nincs új a nap alatt, a forró víz rendkívül megnöveli a tisztító hatását egy magasnyomású mosónak. A 23 literes vízszállítást maximálisan ki tudja fűteni (70 C fok). A nagynyomású hideg vizet kapásból átfolyósan felmelegíti a beépített csőkígyóval. Ezt diesel olaj fűtéssel éri el. Ezért Nagyobb vízszállítású gépet is rá lehet kötni csak nem kapunk 90 fokos vizet hanem csak pld 80 fokosat. Használható 230 Voltos, benzines és ipari áramos magasnyomású mosókkal. Akár eldöntve egy kombi autóban is szállítható. 

Az egyik legprofibb megoldás mivel többnyire a melegvízes mosók ipari áramos kivitelben készülnek, így felhasználhatóságuk erősen korlátozott. A 230 voltos hálózatról üzemelő melegvízes mosók meg elég gyenge teljesítménnyel bírnak. (mivel a 230 Voltos hálózatból elérhető 16 A teljesítményt kell beosztani a magas nyomás alőállításához és a fűtőegység kiszolgálásához). Ezzel a készülékkel 230 Voltos magasnyomású mosóval (pld Oertzen 312) akár 170 bar-os 90 fokos vizet kapunk. A diesel olaj égetése miatt alapvetően kültéren lehet csak használni, vagy hosszabb tömlővel beltéren.

Minden nap reggel 07 órától délután 17 óráig telefonon egyeztetett időpontban bérelhető a takarítógép. Átvétel lehetséges telephelyünkön illetve hétköznap házhoz szállítva is.

Az árak az áfát nem tartalmazzák. A bérelhető készülék egy használt készülék, használati nyomok látszanak rajta. A fenti kép csak illusztráció, a bérelhető takarítógép és alkatrészei eltérhetnek a fotótól.

A gépek szabad kapacitása végett mindenképpen szükséges a telefonos egyeztetés! Bérléssel kapcsolatban hívható telefon: +36-20-3-177-266.

A takarítógép kölcsönzésének menete:

 1. Telefonon vagy e-mailben várjuk a kölcsönzés részleteinek megadását (melyik gépet, milyen tartozékkal kívánja bérbe venni illetve az időpont megadását)
 2. A takarítógép átvehető a telephelyünkön illetve amennyiben ilyen szándéka lenne házhoz is visszük (Budapesten és vonzáskörzetében a megjelölt kiszállítási áron).
 3. A takarítógép átvételekor csak a kauciót kérjük el, illetve bérleti szerődést írunk személyi okmányok bemutatása után.
 4. A megadott időre várjuk vissza a kölcsönzött takarító gépet. A takarítógépet kitisztítva, épen és hiánytalanul kérjük leadni. A költségeket a bérlés végén vonjuk le a kaució összegéből és adjuk vissza a különbözetet. (ezért nem is kell elköteleznie magát a bérleti időt tekintve)

Copyright © 2017 Elite 2002 Bt. All rights reserved / Minden jog fenntartva.