top of page

Cleanfix DS7 gőztisztító

4 bar gőznyomás, 120-140 fokos forró gőz, sok tartozék, 6 lit. víztartály, 14 literes szennyvíztartály, 3,5 KW

Gőzporszívó bérleti ár:

4 órás bérlés: 8000 Ft

8 órás bérlés: 13000 Ft

24 órás bérlés: 19000 Ft

Több nap esetén, napi: 17000 Ft

Kaució: 150000 Ft

Áraink nettó árak

cleanfix-ds7-goztisztito.jpg

ipari gőzporszívó bérelhető

Az általunk bérelhető takarítógép egy Cleanfix DS7-es gőztisztító berendezés, mely Svájci professzionális minőséget képvisel.

Mindenhol eredményesen használható legyen szó a konyhai sütő vagy főzőlapról, a fürdők csempéinek, csaptelepeinek tisztításáról, baba bútorokról, gyerekjátékokról, matracokról vagy éppen a nappali kárpitjainak és szőnyegeinek tisztításáról. Nem kell több takarítógépet alkalmazni a megfelelő tisztítás eléréséhez.

 

Bérelhető gőztisztítóink tökéletes tisztaságot biztosítanak az egész háztartásban, így biztos lehet abban, hogy minden a makulátlanul tiszta, és baktériummentes lesz – ráadásul vegyszermentesen.

A kiváló tisztítási teljesítményének köszönhetően a gőz képes eltávolítani valamennyi tipikus háztartási baktérium akár 99,99%-át, ezáltal biztosítva a higiénikus és egészséges lakókörnyezetet.

A készüléket bátran alkalmazhatja fali csempénél, fugáknál, radiátoroknál, sütőnél, indukciós főzőlapnál, redőnyök ablakkeretek tisztításánál, de kárpit és szőnyegtisztításhoz is hatásosan alkalmazható. 

A multifunkciós gőztisztító - sok kiegészítővel

Miért érdemes tőlünk bérelni gőztisztító gépet? 

Több mint 20 éve foglalkozunk takarítással, nem csak beszélünk róla, így sok segítséget kaphat

Sok kiegészítővel adjuk ki a gőztisztító gépet, ezért nagyon sokrétűen használható - multifunkciónális

Ipari teljesítményű gőztisztító gépeink vannak - így akár folyamatosan 8 órán keresztül is használhatóak

Mi is használtuk a gőztisztító gépet rendszeresen munkáinknál, ezt a tapasztalatot adjuk tovább bérlőinknek

Tiszta, rendezett - érintésvédelemmel rendelkező gépeket kölcsönzözhet nálunk.

gozporszivo-kefes-fej.jpg
goztisztito-kolcsonzes-budapest-3.jpg
gozporszivo-felmoso-fej.jpg

Nézze meg használat közben a gőztisztító gépünket

Takarítson vegyszermentesen a gőz erejével! A gép képes arra hogy 3-4 órán keresztül folyamatosan szárazgőzt biztosítson. Hatékonyan elbánik a vízkővel, szappanlerakódásokkal és a baktériumokkal. Gőztisztító gépünk képes a szennyvizet azonnal fel is szívni, így nem engedi hogy a koszos víz ismét rászáradjon a felületekre. 

A különböző kiegészítő fejekkel fantasztikusan gyorsan megy a takarítás. A konyha takarítása sosem volt még ilyen egyszerű! Sok kiegészítőt adunk a gép mellé így minden adott a gyors és alapos takarításhoz.

Felújítás utáni multifunkcionális gőztisztítót keres? Ezzel a parkettát, a fugákat, a sarkokat, bármely függőleges és vízszintes felületet képes tisztítani és a visszaszívás miatt a cementes lé nem szárad ismét vissza a felületre. Ezzel felgyorsul a felújítás utáni takarítás. 

Gőz porszívónknak két funkciója van - használható normál gőztisztítóként és egy ronggyal a másik kezünkben a feloldott szennyeződést letöröljük vagy használható azonnali szennyvíz felszívással is - ezt a különböző fejek is nagyban segítik. Ezek különböző szélességben érhetőek el és kompletten külön felár nélkül megkapják a bérlőink. 

ipari gőztisztító - akár 8 órán keresztül használható

IMG_8358.JPG

GŐZTISZTÍTÓ + PORSZÍVÓ = GŐZPORSZÍVÓ

Szennyvíz visszaszívással - így használható kárpit és szőnyegtisztításhoz is - és fuga tisztításnál nem szárad vissza a koszos víz a felületre

MATRAC ÉS kárpittisztítás gőzzel

A gőz segítségével vegyszermentesen és környezetbarát módon tisztíthatjuk ki alaposan matracainkat és kárpit felületeinket. 

Mivel a forró gőz a szövetszálak mélyére hatol, így képes elpusztítani minden az egészségre ártalmas anyagot. Pl.: poratkát, a poratka ürülékét, polleneket, a penészgombákat, vírusokat, baktériumokat és egyéb kórokozókat.

Kölcsönözhető gőztisztító takarítógépeink a legkülönbözőbb foltokkal is kiválóan elbánnak, és egy speciális fej segítségével alaposan ki is szívja a szövetszálakból a gőz által feloldott koszt. 

Egy átlag háztartásban évente javasoljuk a matracok és kárpitok tisztítását, viszont különösen nagy figyelmet kell fektetni olyan esetekben, ahol gyakori az ágyat használók számának változása pl.: szállodák és hotelek.

Ott törvény is előírja a rendszeres matractisztítást, az ágybetétek baktériumoktól való mentesítését. Fontos, hogy szálláshelyeken az ágyak minél higiénikusabbak, allergén anyagoktól mentesebbek legyenek.

 

Így aztán nagy igénybevétel esetén 3-4, normál esetekben pedig 6-8 havonta ajánljuk a matracok gőzzel való áttisztítását.

shutterstock_1778155709.jpg

KÖRNYEZETBARÁT

MEGOLDÁS

shutterstock_1284015685.jpg

TISZTÍT ÉS FERTŐTLENÍT

Bérelhető gőztisztítónk alkalmazási területei

  • Háztartások és egészségügyi intézmények, óvodák/iskolák  fertőtlenítő takarításához

  • Ágymatracok, kárpitok és szőnyegek tisztítása

  • Padozatok, lépcsők, fugák tisztítása

  • Más nehezen hozzáférhető felületek tisztítása pl: radiátorok, redőnyök, szemmel látható de kézzel nehezen hozzáférhető helyek rések

  • Konyhák zsíros felületeinek tisztítása

  • Vegyszerre allergiás személyek lakóhelyének takarítása

  • Csempéken, medencéken lerakódott szennyeződések és vízkőfoltok eltávolítása

  • Ágyipoloska írtáshoz is remek választás

  • Autók tisztításához - használható a kárpit felületeken és a műanyag elemek tisztításánál is

Radiátor 
TISZTÍTÁS

Vegyszermentesen a gőz erejével

a legjobb gőztisztító ágyi poloska ellen

Amikor a gázzal írtó szakember javasolja a gőzzel való ágyi poloska írtást annál nem kell jobb reklám. Ez akkor fordul elő legtöbbször amikor sokadszorra is előfordul a jelenlétük és nem hozza a kívánt hatást a gázosítás. A gőzzel való írtás sokkal természetesebb megoldás, a sok kiegészítőnek köszönhetően amit a gép mellé adunk, az ágy keretének a réseibe is használható a gépünk, a kárpit anyagát is át lehet gőzölni de mivel az apró bogarak sokfelé elmászkálnak szinte bármelyik felületet tudjuk vele kezelni. 

A gépből kilépő gőz az ágyi poloska számára kb 10-20 cm mélységig hatásos. Kb a kezünket a gép elé téve kb 20cm-ig tudjuk megközelíteni a kilépő gőzsugarat. Profi megoldást jelent gőztisztítónk amivel az idegesítő rovarok jelentétét nagy eséllyel meg tudjuk szüntetni. Az ágyi poloska előszeretettel az ágykeret réseiben bújik meg - főleg a fejünk körül lévő területen. Felfordítva az ágyat leginkább az otthagyott ürülékükből látható a jelenlétük. Ezek apró kis pontok formájában láthatóak. 

Az évek alatt sok motel, szálló tulajdonos és utazásból visszatért ügyfelünk jött bérelni a gőztisztítót ágyi poloska ellen. 

Home Interior

20 éves szakmai tapasztalattal

Segítünk a takarításban

ELITE 2002 BT

Lépj kapcsolatba velünk

bottom of page